CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

- MESTI CLICK-->KITA SAMA2 UNTUNG

Jumaat, 5 Februari 2010

bahagia menjalani hidup...

assalamualaikum.........

hehehehe....lama dah xupdate blog kan....mau ckp bz, xla bz mna pun...internet bha, kadang2 nakal..tp skrg ada streamyx sdah d rumah, jd ble update selalu kot....

hurmmmm.....ku ingin bernafas lega hari ini....
kekadang, aku xpercaya dgn ramalan horoskop. tp kekadang cam ble pakai gak ramalan tu...
contohnya, semalam ramalan mengatakan aku akan stresss....betul2 aku stresss kemarin. pagi td, ramalan mengatakan aku akan lebih cool hari ni...nah!! amik ko...betul2 aku cool dan tenang menghadapi liku hidup...atas sebab kecoolan ku itu lah aku ble bernafas lega. problem dah setel....hehehehehe....thanks bie...

aduhhhhhh!!!!!! xsabar mau balik tawau this cny...ibu p shopping kemarin..sampai aku dlm kelas pun dia ble call aku tanya aku mau ini ka??? aku mau itu ka??
hahahaha...ibu shopping kan utk aku sekali....
xsabar mau balik mau tgk baju baru, belt baru n yg paling penting mau tgk mini skirt bru aku!!!! lama dah cari, tp xda yg bkenan....ibu plak dpt yg lawa kemarin...aku pasti ibu tau taste aku cam na...bu, anakmu ini percaya pd pilihanmu....dan yg pasti, klu aku smpai tawau nnt mesti d bawa p shopping lg tu....

aku turut menantikan kedatangan bulan march....ada dua sebab....1st, sebab ada lawatan rasmi. n 2nd, abg mau kawen...dapat kakak ipar pertama...yeay!!!! tp aku xrasa la kesibukan mengurus majlis kawen itu....sebab aku d kk...aku balik time nikah n d hari majlis itu jerk....sebab tulah aku xcited mau balik this cny...ble aku tolong shoppingkan abg n aku pun turut shopping utk diri ku juga...hehehehe...itu lah motif sebenarnya....hahahahaha.

happy gak bila dah tinggal ber5 dgn budak2 m50 nie.....dorang xbuat aku stresss langsung...malah menyembuhkan kestresssan yg lalu......

rindu gila dgn my lollipop....byk yg xbalik this cny....huhuhu

TOINGGGG!!!!

2 ulasan:

aNNa berkata...

miss u too babe..
mo kawen sdh abg mu ya...dpt kakak ipar sdh..nanti ndk lama jd auntie sdh ko....heeee

adiza berkata...

lawatan istimewa tu menarik perhatianku.. huhu