CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

- MESTI CLICK-->KITA SAMA2 UNTUNG

Isnin, 13 Julai 2009

12 julai 2009 happy friendship day lollipop gerlz

hey babes!!!
kemarin kan friendship day kta
hmmm... persahabatan yg xtau dr mana titik permulaannya.
yg aku ingat, kta start rapat time 2004
2 pun sebab kta satu kelas, tempat duduk pun cam d atur jerk
semua dekat2.
klu dah jumpa, cam xble diam dah mulut.
masing2 ada cerita.
hmmm....

anis...
nie budak brutal skit...
1st time tgk, cam mau ku jap jerk. xska dgn dia, perangai bikin panas.
tue time form3, dia bdak kelas sebelah.
tp form4, dia tpisah dgan kwn2nya. tp satu kelas plak dgn aku.
dia duduk ngam2 kat depan aku, klu exam pun aku duduk kat blkg dia.
agak sengal gak bdak nie, ska bikin bacat aku..
now dia lost dr pandangan mata..
apapun, luv u babe!!! ko jaga diri baik2.
hope u happy dgn afyr, jgn gaduh2.



a'ma..
nie lg sorang.
1st time tgk, ya ALLAH....
napa dia ska tgk org semacam, aku wat salah ka dgn dia???
matanya 2, wat kta xsenang duduk, cam dia xska jerk dgn kta...
tp bla dah kenal, jauh dr apa yg aku sangka.
mulut dia kecoh giler2, xble diam.
penyeri keadaan ar kiranya...
arg!!! aku xtau mau ckp apa pasal ko babe...
apapun, i luv u babe!!!

ena..
bdak kecik, yg agak pendiam tp gediksss.
tp, gediksssnya xlawan anis and a'ma..hahaha
bdak nie kecik sgt2, terlalu kecik dr umurnya.
dlu aku selalu xbtegur dgn dia, xtau apa sebabnya.
arg!!! aku semakin kekurangan idea...

anna..
lg satu kan aku yg agak pendiam gak.
pendiam kah??? hahahah..
bdak yg gebus.
tp kan babe, serius nie..
aku rasakan, mr J tu betul2 ska kat ko ar...
sebab yg aku jmpa dia ari2 pun, sibuk tnya pasal ko jerk
doang yg lain xpun dia tanya.
but u tetap cute babe!!

tatie...
nie lg sorang bdak yg paling ska berahsia dgn aku..
apasal? ko rasa aku nie mulut tempayan ka???
tp, xpa ar. aku xpaksa pun, sebenarnya paksa gak nie..
agak bising gak bdaknya..
klu dia ketawa, huh!! kta xkan sangka dia yg ketawa..
tp mmg kta smua kuat ketawa pun kan??

miena...
bdak nie, kadang diam kadang bising gak.
aku rapat dgn dia dr form3, tp aku dah kenal dia dr dklh rendah lg.
kmi satu kelas.
tp, skrg dia dah cam bkan dia kan...
wlupun dia xckp, tp nampak sgt banyak yg dia pendam.
klu d tnya, dia xckp apapun. a'ma pun ckp benda yg sama gak..
aku rasa, antara kta dia yg paling matang n paling tabah..
dia gak yg paling sensitive...
apapu yg jd, u're not alone babe...( cam lg mj)
kmi semua ada untuk ko..
betul xkawan2????
kami smua sayang ko...

apapun, aku mau say sorry kat korang semua.
aku tau aku byk sakit kan hati korang.
xhairan ar skrg nie kta dah cam dlu2...
korang pun, dah cam dingin jerk dgn aku.
tp, aku xsalahkan korang.
aku tau semua dr aku, n aku dah janji xbuat semua tu kat korang dah.
xkan pcaya kata2 org lain, klu benda tue xdatang dr mulut korang sendiri.
sakit kan ati korang sama dgn aku sakitkan ati aku sendiri...
apapun, luv u guys

gambar xble upload ar plak ada prob. tp xpa kot...

1 ulasan:

aNNa berkata...

babeee...
lucu bha apa yg ko ckp psl aku tu..
kluar lg tu crita psl mr.j bikin pns jak...
huhuhuu

w/pn kami jauh kami ttp jgk ingat ngan ko..
anyway love u la babe..
muaaaahhhhhhhh....!!!!!