CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

- MESTI CLICK-->KITA SAMA2 UNTUNG

Sabtu, 6 Jun 2009

sarapan pagi tadi....



good morning!!! tadi aku p sarapan d luar, kat kedai kopi yg x ar berapa sgt tp pelanggan nya mmg xhenti2 datang...kedai kopi amat mee tauhu....kedai nie buka smpai tgh hari jerk, tp kedai nie xpenah kosong...klu dtg, masuk jerk meja selalu penuh....menu utama kedai nie, mee tauhu.... xtau ar apa yg special sgt mee tue, tp mmg best....kedai nie cuma jual mee tauhu dgn nasi kuning jerk, lain menu mmg xda....oklah tue...tambah lg aku mmg suka makan tauhu....td aku p dgn ibu and baba ku...abg2 ku xmau ikut, so tapau ar jwbnya...tadi kmi makan mee and 4 biji tauhu...macam biasa ar, dlm aku tgh makan ibu plak bersuara: "habiska mee mu tue?" haha....ibu macam tau2 jerk aku xble habiskan....mmg aku x penah habis kan makanan klu makan di kedai...so aku makan tauhu jerk ar, ibu tau klu aku order tauhu 4biji mesti mee aku xkasi habis...sbab aku mau makan tauhunya jerk...hahaha...minum plak, kmi just minum air putih jerk....bkan mau bajet, tp minuman kat kedai tue xsedap babe...haha....manis tahap dewa. xsuka ar makan mee dgn minum air manis...dah jd kebiasaan minum air putih jerk klu makan mee kat situ....the best part is, aku yg paling lambat habis makan...walaupun mee ku dah d ambil separuh oleh ibu tp still aku gak yg lambat...haha...sebabnya, klu makan tauhu aku slow sikit...sayang babe klu makan tauhu laju2, xrasa nikmat tauhu tue..hehehe...lepas makan, bawa ibu p bli tudung dlu....mau gak bli tudung byk2 kan....hahaha...lepas tue baru kmi balik...

till then...TOING!!!

1 ulasan:

aNNa berkata...

ko memang kn yu kalau mkn mesti ndak hbs..
ish ish ish..