CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

- MESTI CLICK-->KITA SAMA2 UNTUNG

Rabu, 23 September 2009

lollipop raya....part 2

assalamualaikum...

huhu...penat nie, tp mau share gak apa yg jd semalam...nie brubalik dr kenduri kawin org nie....semalam lg mau post pasal raya lollipop, tp penat banget tu....so, arinie bru rajin sikit....hehehehe

sebelum aku p rumah ema, aku singgah amik yaya kjap....barusan ooo yaya mau ikut aku kuar dgn lollipop...sebelum nie, dia malu n xbiasa...
sampai jerk rumah ema, tatie n pooh dah tgu...minum kjap, kmi trus gerak p rumah yna....rumah yna agak lama sikit, sebab kmi ada acara wajib...acaranya yg wajib itu ialah makan mee sup....sumpah na, sedap mee sup mamak mu ya....

lepas tu, kmi angkut ar yna beraya sekali...kmi p rumah kwn tatie kjap. rumah org nie xbest...sebab kmi terpaksa jalan jambatan yg panjang tuk sampai rumahnya....tumit heels tsangkut2, ble rosak oooo....dah tu kmi gerak trus ke rumah pooh....n ke rumah ku....xda benda lain yg doang cari d rumah ku, KEK COKLAT....tp doang cam malu2 plak makan kek tu...napa??? aku xpercaya klu kmu ckp kmu malu...hehehehe....

dr rumah ku, kmi gerak p rumah c celedak yg sok2 merajuk, anis. dah janji kan mau p rumahnya. dia nie plak bikin panas aku. aku xtau la apa yg sebenarnya, tp waktu kmi sampai rumahnya dia xda....mau melarikan diri ar tu....tp kmi naik gak rumahnya. yg lg menyirapkan darahku, bila aku terpaksa patah balik rumahnya untuk ambil dia yg sok2 marah tu...jauh dah aku punya perjalanan tu....isk, suka begitu mmg c anis tu....

time kmi mau gerak dr rumah anis, kmi sempat lepas rindu dgn miena, lollipop yg xbalik tu. dia call, so kmi bg loudspeaker n bercakap ar ramai2 ctu....rindunya dgn miena....

aktiviti jejak kasih anis dgn dorang yg lain d wat d rumah oley. anis siap nangis2 lg jumpa dorang, rindu tul kunun....lama xjumpa. yg aku frust tu, time jumpa aku anis xnangis kerinduan pun....i jeles nie!!!!

agak malam gak balik, sebab p hantar macik anis tu balik rumahnya lg semula....sampai babaku call n cakap..."napa? ko xjumpa dah jaln pulang??" hehehee...baba tu mmg, pantang balik lewat sikit...bising ar tu...anak kesayangan, biasa ar....

hari yg agak memenatkan gak, tp happy sebab dapat jumpa lollipop aku yg manis2 tu...hehehehe....i will miss u babes...nnt kta jumpa lg ya, esok aku balik kk dah....hmmm, xpuas lg duk d tawau nie...

TOINGGG!!!!

2 ulasan:

anisavril berkata...

hihihi...mau nanges knp jumpa ko???
sll aku jumpa ko kannn celedakk.
yg lainnn mmg jarang2..
aku rinduu ngan duranggg ngan ko jugakkk

La Dolce Ella berkata...

ngong mu klu 1tahun sekali jerk jumpa, ko ckp selalu plak....